Wings for life - I did it

Nu ska jag vara sådär osvensk och skryta om hur grym jag är. För jag är rätt grym. I alla fall om jag får säga det själv. Igår klockan 13 gick starten för Wings for Life. Som jag nämnt tidigare så har jag inte tränat alls i vinter och de få stackars löppass jag lyckats skrapa ihop de senaste veckorna är inte mycket att hänga i julgranen. Tre kilometer här, nära döden upplevelse vid fem. Jag hade ändå en ambition om att komma en bit ut på Ölandsbron, sisådär åtta kilometer totalt eller något åt det hållet. Åtta kilometer kom och passerade...
 
 
 
...och jag blev omkörd vid 11 KILOMETER! Fattar ni, 1,1 mil! Nog för att jag har sprungit en mil förr men har aldrig tagit ett steg mer än så. Förrän igår. Jag är så sjukt nöjd och stolt över mig själv. Kan inte riktigt fatta hur jag tog mig så långt. Och det var sjukt häftigt att springa över Ölandsbron! Nu hoppas jag att motivationen för att springa vidare infinner sig :)
 
 

Kommentarer
Postat av: Linnea

Du bist verrückt! Min fd granne i Växjö sprang också samma lopp, han kom 52km. 52KM! Inte vettigt någonstans ;) Jag säger att det är galet för att jag är lite avis bara :)

Svar: En på jobbet kom 44 km, helt sjukt! Och han som vann kom 64 tror jag. I rullstol! Sjukt kul att se de som sprang efter rullstolarna, speciellt i backen ner för bron. Satan vad snabbt de rullade!
Landkrabba

2015-05-06 @ 21:29:37
URL: http://lanclin.com
Postat av: Inga M

Att springa Ölandsbron måste kännas som ett evighetsprojekt! Inte så lätt om det blåser men ni kanske hade tur med vädret. Ha en bra dag!

2015-05-11 @ 08:01:59
URL: http://inga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0