Konsekvent

Jag har alltid varit dålig på att svara på kommentarer. Och jag har varit väldigt dålig på att utnyttja blogg.se's svara-på-kommentar-funktion. Ibland använder jag den, ibland svarar jag hos den som kommenterat men oftast svarar jag inte alls. Nu skall det dock bli ändring och jag skall bli lite trevligare ;) Så svårt är det ju inte, speciellt inte när svara-på-kommentar-funktionen finns! Och om jag misslyckas så får ni skälla på mig, det är helt okej.

Kommentarer
Postat av: Inga M

Visst är det trevligt att få kommentarer och att kommentera själv när tiden räcker till.

Fnissar lite när jag ser reklamen för kontaktförmedling här ovan. De stackars singlar som presenteras med foto har funnits med väldigt länge och alltså inte lyckats bli något annat än just singlar. Dålig reklam för det här företaget! Tur att du inte behöver bekymra dig om det . ;-)
Ha en bra söndag!

Svar: Det är intressant det här med internetreklam. Jag har alltid sett reklam för Outnorth, en friluftsaffär på nätet som vi handlat från flertalet gånger och ofta besöker, på flera sidor, bloggar och Facebook. Har inte tänkt på att den antagligen varit riktad till just MIG utan trott att de gjort mycket reklam eftersom de nyligen bytte namn. Sen satt jag och googlade på ny symaskin här om veckan och nu är det reklam för en symaskinsaffär istället. Och jag kan lova att jag aldrig sett reklam för den sidan innan!
Landkrabba

2012-09-16 @ 05:42:53
URL: http://inga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0