Kosta Outlet

 
Vädret idag var grått och trist så Adam och jag bestämde oss för att ta en tur till outleten i Kosta. Det är cirka sju mil från Kalmar så det kändes som en lagom biltur. Har inte varit där på många år med det som lockade var Polarn o. Pyret och Sagaform. Har i flera år gått och tittat på glasen ovan så gissa vem som blev glad när de var månadens vara och kostade 99 kronor för fyra stycken?!
 
 
Bland Polarn o. Pyrets grejer var det rätt utplockat i de storlekar som är aktuella för Adam. Istället fick de här plaggen från Geggamoja följa med hem. Tittade en del på vinterkläder till Adam men Polarn o. Pyret är dyrt även på outlet så det får bli att spana på Tradera. Fanns mycket fint till riktigt små bebisar så en ytepytteliten pyjamas fick följa med hem. Det var första plagget till liten i magen. Vi vet ju inte könet så den stora shoppingen får bli när liten tittat ut. Men det är ju ett bra tag kvar till dess...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Spelar det för för roll vad det är för kön? Ahaaa, du är en sådan som handlar rosa till tjejer och blått till pojkar??

Svar: Jag tycker inte att kläder behöver vara rosa eller blåa för att ha en könstillhörighet. En klänning till exempel är ett tjej-plagg i min värld oavsett färg. Fast vid närmare eftertanke så handlar det nog mer om att det är så långt kvar än om könet. Och Kosta Outlet lär ju finnas kvar framåt oktober också?! ;)
Landkrabba

2012-07-07 @ 08:08:46
Postat av: Linda Claesson

Det blir en tur till Kosta outlet här med, på väg hem från släkten i Skåne. :) Ska bli spännande att se vad de har att erbjuda!

2012-07-09 @ 10:34:37
URL: http://svartvitkatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0