Julkalender 2012 - Hur en favoritdag ser ut

 
En perfekt dag börjar med att solen lyser på tältet. Det är ett underbart sätt att vakna på. Lyssna på fåglar och andra ljud utanför innan man tillslut sticker ut huvudet och tittar hur tältplatsen ser ut i morgonljuset. Gå ut, kolla sig omkring, göra i ordning frukost. Räkost och polarkakor såklart, perfekta campingfrukosten! Och koka kaffe på Trangia-köket!
 
 
Överlag så tycker jag att alla dagar då man kan vara utomhus och hitta på roliga saker och äventyr kvalar in i kategorin en perfekt dag. Dock får det gärna vara uppehåll. Jag är ingen fullfjädrad friluftsmänniska och tycker att regn ställer till det. Visst, man kan klä sig men humöret blir ofta lidande...
 
I somras var vi på tälttur i Blekinge. Då var alla dagar verkligen sådär löjligt perfekta. Solen sken, vi hittade fina tältplatser vid vattnet, vi lagade mat på stormköket som både stor och liten uppskattade, vi åkte ut till Hanö, vi geocachade. Det var en fantastisk semester och jag hoppas att vi kommer göra om den nu till sommaren. Dock blir det till att investera i ett nytt tält. Tunneltältet vi har är bra på många sätt men det kommer bli trångt med två barn samt att det vore skönt med ett högre tält. Så nu inväntar vi Outnorths mellandagsrea!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0