Julkalender 2012 - Ett favoritfotografi

 
Det var svårt att välja ett fotografi att skriva om. Flera av mina absoluta favoriter är på barnen och som ni vet så vill jag inte visa upp dem här i bloggen. Andra favoriter är lite äldre och ligger på en annan hårddisk som finns någonstans i lägenheten. Men bilden här ovan gillar jag också.
 
Den är tagen i maj 2012 vid Hammerhus, Bornholm. Jag gillar färgen på himlen och hur min jacka bryter av mot de andra färgerna. Antagligen gillar jag bilden extra mycket för att det i verkligheten var så fint där. För att hela vår Bornholmssemester var så bra. Vi var där i fyra dagar och vi planerar att återvända nu till sommaren också.
 
Strax efter att fotot togs hoppade jag ner för kanten. Det ser högt ut och det var rätt högt men det var en liten platå en dryg meter nedanför kanten så det var inte fullt så dramatiskt som det låter. Varför slänger sig då gravida kvinnor nerför bergssluttningar på Bornholm kan man undra? Det är rätt enkelt. Geocaching såklart!
 

Kommentarer
Postat av: Linda Claesson

Jättefin bild! Så mysigt att åka tillbaka till Bornholm. Skulle gärna åka tillbaka och se fågelshowen och få en natt i Gudhjem. :)

2012-12-07 @ 15:48:55
URL: http://svartvitkatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0