Sittvagn

Lille Adam är inte så liten längre. Han har snart vuxit ur hårdliften, har bara några centimeter till godo vid huvudet och ett par vid fötterna. När han sover är det lugnt, då ligger han still, när han är vaken hasar han på något sätt neråt och han slänger upp sina små fossingar över kanten. Jag har insett att vi snart måst börja använda sittdelen. Tycker det känns alldeles för tidigt. Han är ju bara fyra månader! Men om han inte får plats så...

När började ni med sittdelen till era småttingar? Om ni började tidigt, lät ni dem sitta upp direkt? Och hur har ni gjort med selen? Jag skulle vilja ha ett fårskinn i vagnen men vill inte klippa sönder det. Och blir inte selen i vagnen lite som bältet i bilbarnstolen, att barnet sitter fastspänt mot ryggstödet och inte kan röra sig lika mycket? Vad har ni för erfarenhet av "lösa" selar (vet inte vad de heter)?


Emmaljunga City Cross

Kommentarer
Postat av: Fia- mamma till Edison

Vi började med sittdelen kanske när Edison var fem månader?! Tror jag. Testade då i alla fall. Han gillade att halvsitta och kika och blev jättenöjd!



Jag har faktiskt skurit sönder ett fårskinn till vagnen nu så att vi kunde använda selen, det gjorde lite ont men jag gjorde det ändå! hihi... Ikeas är ju inte de allra dyraste så jag tyckte att det var värt det ändå.



Hoppas ni har en fin lördag!

2011-10-08 @ 12:49:06
URL: http://airyfairy.blogg.se/
Postat av: Sanna -Mamma till Meja

Meja har kört med "hehe" låter precis som hehe... Åh inget mer, låter som att hon tycker vi är "skit"roliga.. :)



så det var så himla härligt igår när hon skrattade med ljus fin stämma :P



TACK för din gåva till hjärt och lungfonden. Har gjort en länk till dej för att du ställer upp :)

2011-10-08 @ 17:07:36
URL: http://sannis1987.blogg.se/
Postat av: Sara 18 år & mamma till Noah

Vi började med sittdel när Noah var ungefär 3 månader. Vi har fullt liggläge på den så när han ska sova lägger jag ner honom. När han är vaken får han sitta upp. Till saken hör att han är JÄTTEstark (ovanligt stark) och stadig och han somnar typ på en gång man rullar vagn, så han sitter inte upp så mycket. Jag brukar ha fårskinn och bunkra upp med filtar runt honom. nu är det rätt kallt så nu har han åkpåse också och den är så stor så han sitter fast och stadigt där nere :)

2011-10-08 @ 22:13:46
Postat av: Sanna -Mamma till Meja

Samma här, stödjer Petas arbete och har en månadspeng dit. Brukar skänka när det är något speciellt. :)



2011-10-09 @ 19:11:22
URL: http://sannis1987.blogg.se/
Postat av: Sanna -Mamma till Meja

Ja la ner ett fårskinn med lakan runt och höjt upp själva ryggen lite granna. Hon älskar det, hon sitter inte där utan ligger mest. Det väljer hon ju själv. Har satt i bågen som följde med våran vagn så hon kan inte kana neråt men ingen sele för hon är inte så vild. Nu när man har börjat att använda overroll så har hon inte en chans att röra sig så sele behövs inte :)

2011-10-10 @ 12:45:16
URL: http://sannis1987.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0