Rutiner

Det har varit några röriga dagar den här veckan. Mina rutiner har rubbats och det är svårt att komma tillbaks till dom. Jag vill men det går inte. Tentan har tagit upp all min energi och det är skönt att ha den gjort. Har ingen aning alls om hur det gick! Jag hade hört talas om allt som togs upp men jag tror inte att jag kan det tillräckligt ingående. Sju frågor värda hundra poäng. Suck.

Blev lunch och öl med tjejerna igår efter tentan. Vår egna variant av tentaslask. Resten av klassen, dom yngre förmågorna, skulle ha värsta festen men det känns inte aktuellt. Speciellt inte med tanke på att det är kursstart i marknadsföringen idag 0830!

Kommer i alla fall att hinna andas ut i helgen. Åker i eftermiddag till mor och far på andra sidan landet och andar lite saltmättad luft. Har inte träffat dom på flera månader så det ser jag verkligen fram emot. Eftersom jag lyckades hamna på andra sidan Sverige så blir det inte så ofta... Hoppas att Västkusten visar upp sin finaste sida med sol istället för det vanliga regnet. Hoppas på att kunna ta långa promenader, geocacha och klättra runt på klipporna. Det har blivit dåligt med motion den här veckan och mer kommer det inte bli tyvärr. Nästa invägning är nog lika hemsk den. Hopas att det blir ett par lugna veckor nu innan nästa tenta-stress. Jag vill hitta tllbaks till mina rutiner. Jag vill äta mat på bestämda tider. Jag vill träna. Jag vill sova åtta timmar per natt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0