Varmluftsugn

Flytten är avklarad och mannen har åkt till sjöss. Bebis är gnällig för han vet inte vart han är och jag har tusen planer för vårt nya boende. Men först måste jag lösa ett problem och jag hoppas att ni kan hjälpa mig!

Jag har aldrig använt en varmluftsugn innan men nu är det en sådan vi har i köket. De saker jag försökt laga hittills har blivit brända och därmed inte färdiglagade. Vad ska man tänka på när man börjar använda varmluftsugn? Lägre temperatur? Spelar det någon roll vart i ugnen man ställer plåten/formen? Kan man köra flera plåtar samtidigt till exempel en med rotsaker och en annan med söndagssteken? När det i recept står exempelvis mitten på ugnen, ska kakan stå i mitten även när det är varmluft?

Kommentarer
Postat av: Linda

Sänk temperaturen när du kör varmluft så blir det bra.:)

2012-01-05 @ 10:21:28
URL: http://svartvitkatt.blogg.se/
Postat av: Sanna -Mamma till Meja

varmluftung blir ju varmar snabbare och tänk på att ha längre temp. Brukar stå på maten man köper, det brukar kanske va 10mindre.. Sen tiden kan du också korta ner med ca 5-10min. De bruakr vi få göra annars blir det allt för tokigt..



Älskar våran för det går mycket snabbre =)



Överlevde ni helgerna? =) kram

2012-01-05 @ 21:18:16
URL: http://sannis1987.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0