Ett försök?

Snart två år sedan jag skrev något. Funderar ibland på att börja. Frågan är bara hur. Jag saknar min första blogg. Den var rosa och handlade om livet till sjöss, studentliv i Kalmar och alla tokigheter däremellan. Nu blir det inte så mycket tokigheter. Bortsett från i onsdags men det är en historia för sig.
 
Vad har man att skriva om när dagarna består av lämningar, jobb, hämtningar, matlagning och nattningar? Att driva en mammablogg är jag totalt ointresserad av. Visst, jag svamlar gärna och ofta om mina barn men nej, inte mammablogg. Jag försökte ju me vikt- och träningsblogg och det fungerade ju bra. Tappad kilo på tre år, mycket tack vare bloggen. Nu har jag Garmin Connect som jag är lite småkär i och motivationen att gå vidare är tillbaks. Ruskigt nöjd över att ha stått stilla viktmässigt i två år. Det har aldrig hänt förr. Sakta men säkert har ett kilo plus blivit två som blivit tre som blivit fem. Ni fattar. Så vad återstår bloggväg? Vardagsblogg? Well, det skrev jag ju om nyss. 
 
Vakna, kaffe, lämna, jobba, hämta, laga mat, natta, springa/städa/kolla på Grey's Anatomy. Yey vad spännande!
 
Jag funderar. Kanske skriver något förvirrat inlägg under tiden. Kanske startar en ny blogg. Antagligen slutar det i en helt vanlig vardagsblogg det här också. 
 
So long people!

Kommentarer
Postat av: Minendie

Kul att du har dykt upp i bloggen igen! Jag känner ungefär likadant angående min blogg, mina vardagar ser ut ungefär som dina men jag är sugen på att skriva igen. Jag vet inte bara om vad 😉 Länka gärna här om du byter blogg.

Svar: Hej! Vad roligt att det är människor som kikar in här trots tystnaden! Får se vilken riktning bloggen tar, om den tar någon riktning...
Landkrabba

2015-04-20 @ 21:19:38
URL: http://minendie.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0