Viktresan

I julklapp fick jag ett åskort på Friskis & Svettis här i stan. Kom aldrig igång med träning på gym mellan graviditeterna så ni kan ju tänka er formen nu. Om vi säger så här, jag kommer ju se snabba resultat i alla fall. Jag väljer att se saker från den positiva sidan... Hur som helst. Nu börjar jag känna att jag har kommit igång. Har varit på gymintroduktion och testat ett par olika pass. Idag testade jag något helt nytt för mig, indoor walking. Gillade det och ett nytt pass är bokat på lördag.
 
Viktresan är med andra ord i full gång igen även om det kommer gå långsamt. Jag har inte tid att gå all in. Jag vill inte gå all in. Jag behöver inte gå all in. Jag gick upp mycket under graviditeten med Samuel. Efter 13 kilo stack jag huvudet i sanden, slutade väga mig och höftade lite när barnmorskan frågade vad jag vägde. Gick säkert upp 15, 16 kilo. Kanske mer. 1,5 kilo är kvar. Så den biten ser jag snart ett slut på. Sen är det då resten.
 
I juni 2010 började jag min resa nedåt. Sedan dess har jag gått ner nästan 15 kilo. Då har jag dessutom fött ett par ungar, och gått upp en hel del i vikt under graviditeterna. I dagsläget väger jag mindre än vad jag gjorde när jag blev gravid med Adam. Det är en rätt lång resa kvar. Exakt hur lång vet jag inte. Jag har inte satt någon målvikt. Men runt 20 kilo till skall bort. Kanske är jag nöjd efter 15? Eller så vill jag gå ner lite till? Det får jag se då. Och det får ta den tid det tar. Så länge det går åt rätt håll är jag nöjd.
 
Kommer inte blogga så mycket om vikt och träning. Ni som varit med ett tag vet ju att det var så det började, mitt forum att få skriva om tankar kring viktminskning, mat, komplex samt att jag då vägde in mig "offentligt" här i bloggen. Nu handlar bloggen om lite allt möjligt och så får det fortsätta.

Kommentarer
Postat av: Maria

Indoor walking tycker jag är superkul och gymintroduktion var jag på för ett tag sen med. Har själv ett par kilon kvar, gick ner bra mycket innan jag vart gravid upp en hel del då men nu är det ca 10 kvar till målet. Men så svårt nu när jag är själv att åka och träna, behöver komma iväg till gymet för motivationens skull, men kanske dags att anlita barnvakt för det. Men ikväll körde jag i alla fall 20 min Zumba och lite styrka! Bättre än inget

2013-01-22 @ 23:13:23
URL: http://eninvanaretillibyn.blogg.se
Postat av: Inga M

Jag är väl lite tacksam att du i din blogg inte kommer att fokusera på vikt och vägning. Det känns inte så intressant egentligen om jag ska vara ärlig. Möjligen kan upplevelsen av vikt vara intressant. Jag är glad att du skriver om allt möjligt, det finns ju bloggar som är hårt nischade men de blir ganska trista.

2013-01-23 @ 04:31:15
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Linda Claesson

Drygt ett kilo var inte mycket som var kvar. Det är ju jättebra! Lycka till nu med träningen. :D

2013-01-23 @ 08:15:59
URL: http://svartvitkatt.blogg.se/
Postat av: Linnea -Mamma Vild

Jag gick upp 28 kg när min första son väntades. Eftersom jag blev gravid med lillebror när han var 6 mån hann det inte försvinna så många innan jag började svälla igen :) Jag är inte så fokuserad på kg utan mer på hur bekväm jag är i de kläder jag vill ha+att jag vill fysiskt orka med mitt jobb och fritid utan att bli helt slut.
Instämmer med tidigare kommentator och ser fram emot att fortsätta läsa din blogg med bredare innehåll än vikt :)

2013-01-24 @ 20:45:32
URL: http://familjenvild.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0