Första dagarna

I tisdags åkte sambon, därav den dåliga uppdateringen. Allt har varit upp och ner här hemma. Trodde inte att Adam skulle ta det så hårt då det gått bra innan men nu har ju pappa varit hemma betydligt längre än vanligt, han har blivit äldre, fått en lillebror. Mycket som ändras. Dagarna går bra men nätterna är jobbiga. Adam sover väldigt oroligt och barnen väcker varandra (och mig!). Men det ordnar sig nog snart intalar jag mig.
 
Att vara ensam med två barn är ju nytt för mig och det kommer ta ett tag innan jag kommit in i mina rutiner, veta vad som funkar, hur jag skall göra saker. Men vi har fått på oss rena kläder varje dag och får mat i magen. Lägenheten är stökig men inte helt katastrofal. Tvättmaskinen är igång, det är dammsugit och diskmaskinen tömd. Att jag äter Gott&Blandat till middag är en annan historia. Så jag tycker att vi lyckas rätt bra ändå.
 
Ska väl inte sticka under stol med att dom första dagarna har varit jobbiga. Jag har brytit ihop och gråtit men jag vet ju att det blir bättre, Jag kan inte döma ut något efter fyra kvällar. Är fylld med ny energi (och antagligen hög på socker) efter att ha träffat en god vän idag. Nu skall jag hälla 1,5 dl havregryn i en kastrull, salta lite och ställa en kanna vatten bredvid. Sen skall perkulatorn laddas, frukostbordet skall dukas och sen blir det sängen. Förberedelse är a och o. Det och smörgåsrån och nyponsoppa!

Kommentarer
Postat av: Maria Berndtsson

Heja dig! Ni kommer komma in i rutinerna så småningom och det är klart att det är nytt för både dig och Adam och då blir det lite kaos. Man får bryta ihop och man behöver det men sen är det bara att komma igen. Kram

2013-02-01 @ 21:35:16
URL: http://eninvanaretillibyn.blogg.se/
Postat av: Inga M

Om jag bodde lite närmare så skulle jag komma och ge en hjälpande hand mellan varven när det behövdes! Jag har ju ganska många lediga dagar numera och småttingar är så roligt.

Men det ordnar sig, som du själv säger så handlar det mycket om att få nya rutiner att fungera. Och så kommer Adam att vänja sig också förstås. Kanske känna att han får bli en duktig storebror när pappa är borta.

Ha det gott!

Svar: Vad snäll du är! Vad glad jag blir! Idag har varit en bättre dag. Till och med bra! Så självförtroendet har kommit tillbaks och jag har en känsla av att det ordnar sig. I onsdags kväll var jag redo för att någon i vita rockar skulle komma och hämta mig så det går framåt ;) Det blir bra det här!
Landkrabba

2013-02-02 @ 12:04:37
URL: http://inga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0