Hur länge klarar man sig utan TV?

Igår var det en försäljare som frågade mig "hur lång tid skulle det ta innan Ni köpte en ny TV om den Ni har skulle gå sönder?" Jag blev ganska ställd. Svarade att det skulle nog ta någonstans mellan två veckor och en månad. Beroende på om sambon är hemma. Kanske mer. Antagligen mer. Försäljaren skrattade, ställde frågan igen. Sen förstod han att jag var allvarlig. Han sa att de flesta svarade "inom en timme" på den frågan.
 
Jag är totalt ointresserad av att titta på TV. Jag har en TV-timme i veckan inbokad och det är Grey's Anatomy. Det händer någon gång då och då att jag kommer ihåg att kolla på Lyxfällan. Och ibland streamar jag något avsnitt av Arga Snickaren. Mer än så är det inte. Brukar kolla TV-tablån då och då men trots att vi har 40 kanaler hittar jag aldrig något som faller mig i smaken.
 
Innan R och jag flyttade ihop hade jag inte ens en TV. Jag var nog utan TV i cirka tre år. Det var aldrig något jag saknade. När vi flyttade ihop köpte vi en TV men den används inte särksilt ofta. Sambon startar den väl visserligen så gott som dagligen och kollar på kvällsnyheterna. Under säsongsuppehållet av Grey så var det ett par av hans jobbturer som jag inte ens startade TVn. På en månad. Om jag skulle peka ut det onödigaste vi äger så skulle det bli just TVn. Och så mycket pengar vi lägger på den varje månad! Den är visserligen kontant betald men TV-licensen är ju långt ifrån gratis och de där 40 kanalerna vi aldrig tittar på kostar de också. Onödigt är bara förnamnet.
 
Vad är Er relation till TVn? Skulle Ni köpa ny direkt om den gamla gick sönder?

Kommentarer
Postat av: Suzan

Egentligen är det inte TV-program jag vill titta på men dvd-filmer. Men nej, inte omedelbart, jag tränar oftast på kvällarna =)

Svar: Jag saknar träningen! Kom aldrig igång efter att sonen fötts men efter nyår blir det nya tag! Är sjukt taggad trots att jag är gravid i nionde månaden, haha! Blir nog ett årskort på Friskis till att börja med! :)
Landkrabba

2012-10-13 @ 19:38:41
URL: http://www.icanrestwhenimdead.com
Postat av: Inga M

Kan bara hålla med! Jag är inte intresserad av särskilt många tv-program och lyckas inte följa något, vi har så mycket annat härj på kvällarna.
Tänkte följa Solsidan som jag gillar men lyckas inte. Strömmar det istället på datorn.

2012-10-14 @ 06:06:50
URL: http://inga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0