Åsnan

 
I lördags var vi och hämtade vår "åsna". Vår syskonvagn, Bugaboo Donkey. Och nu ser jag verkligen fram emot att testa och se vad den går för. Än så länge är jag nöjd. Det är ju alltid lite ovant med ny vagn i början och den här skiljer sig väldigt mycket från vår trogna Emmaljunga City Cross som vi haft i snart ett och ett halvt år. Det är en vagn vi verkligen lärt känna och som vi älskar båda två. Jag tror dock att kärleken till Donkeyn kommer växa fram den med, när jag väl vant mig vid den. För tillfället är det småsaker jag hänger upp mig på. Småsaker som beror på att jag är ovan. Sånt brukar ge med sig.
 
 
Donkeyn är en rätt innovativ vagn då den går att göra om från enkelvagn (som på översta bilden) till syskonvagn (på andra bilden). Tre låsningar på chassit öppnas, chassit "dras ut" och så låser man igen. Väldigt enkelt och det känns som en bra egenskap. På så sätt kan vi vara på vift med varsitt barn utan att behöva släpa på en stor syskonvagn med bara ett barn i. Samt att vagnen tar liten plats bilen. Nu har vi visserligen en rätt stor kombi så till vardags lider vi knappast av platsbrist i bilen men när man skall iväg någonstans blir det ofta rätt knökfullt i bagaget med resesäng, matstol, blöjor, väskor och så vidare. Ska bli kul och intressant att få testa och känna mer på den så det blir nog fler uppdateringar om vagnen vad det lider!
 
 

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Den är så snygg! Och verkar så fantastiskt praktisk med de olika tilläggen! Många gånger tänkt att just en sån vill jag ha om/när jag får barn. Får helt enkelt hoppas att den finns kvar om några år eller att det har kommit något lika praktiskt och snyggt =)

Svar: Ja, den är ju rätt ny och väldigt populär så jag tror nog att den finns kvar. Samt att fler tillverkare borde ta efter, på ett eller annat sätt. Vi hade ju kravet att kunna ha barnen åt varsitt håll då Adam vill åka framåt men lilla bebisen skall inte behöva åka framåt när den börjar sitta, få syskonvagnar idag som lever upp till det kravet tyvärr...
Landkrabba

2012-11-01 @ 08:00:53
URL: http://psychobabblebitch.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0