Single mom

Imorgon återgår jag till gräsänkelivet. Eller single mom med schyst paycheck. Det beror på hur man ser det. Det har varit bra veckor även om livet har varit upp och ner på ett mindre bra sätt. Men efter regn kommer solsken och allt det där. Det som började dåligt ser ut att sluta bra. Hur som helst. Nu skall jag gå och pussa på mina grabbar!

Kommentarer
Postat av: Anton

Hej!



Vi är fyra studenter från Stockholms Universitet som håller på med en sociologisk studie om hur det är att leva ett sådant sjömansliv som du beskriver i din blogg. Vi fokuserar på de olika rollerna man går in i och byter emellan, rollen som sjöman respektive rollen som mamma i ditt fall, och hur det är att leva med en sådan tydlig uppdelning av livet.



Om du bor i Stockholm och är intresserad av att ställa upp på en intervju i dagarna blir vi jätteglada!



Vänliga Hälsningar,



Anton, Edward, Julian och Erik

2012-02-27 @ 20:44:20
Postat av: Ulrika

Hej hej! Bytt blogg (typ... den gamla finns kvar men skriver mer i den nya), därav ny adress.

Gillar din inställning till att R åker igen! Jag har nu gjort en dryg vecka av gräsänkelivet. Varit tuffare än senaste vändorna men vet ju alltid att det går, på ett eller annat sätt =)

Tack för lyckönskningen! Det ska nog gå bra ^_^ Jag planerar i alla fall lägenheten för fullt. Din historia om hur du och R flyttade ihop gav mig ett gott skratt! Har några andra vänner som också flyttade ihop, utan att egentligen veta om det förrän senare =)

Ta hand om dig! Föresten, är du/ni hemma i påsk? Jag och Erik ska till Öland över påskhelgen och det vore roligt att träffas. Vi åker bil så vi skulle kunna svänga förbi Kalmar och ses, utan egentlig tidspress.

2012-02-27 @ 22:35:50
URL: http://psychobabblebitch.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0