Högt tempo

Allt rusar på i ett rasande högt tempo just nu. På lördag är det namngivning för Adam och nu börjar det straffa sig att jag alltid skjuter saker på morgondagen. Vi har bestämt att vi skall laga och baka allt själva men med minimal kyl och frys är det svårt att förbereda många av sakerna.

Vi skall bjuda på en buffé med bland annat: spenatpaj, potatissallad, laxbiffar, buffalowings, olika sallader, avocadosås, färsk frukt, färska frallor, smoothies... Vi vill satsa på en nyttig, god och färgglad brunchbuffé. Till efterrätt blir det pannkakstårta med massor med blåbär samt lite cakeballs för den som vill ha.

Lördag skall bli en otroligt rolig dag som vi ser fram emot. Vi håller tummarna för vackert väder då vi i så fall skall överraska gästerna med att hålla själva namngivningen utomhus, i Kalmarsundsparken. Utsikt över Kalmarsund, Kalmar Slott och den vackra parken. Så håll era tummar också är ni bussiga ;)

Kommentarer
Postat av: Mia...Mamma till Lexie

Ohoo SHIT!! Jag beundrar Er. Vi köpte ALLT färdigt.. förutom korven till barnen. Visst..jag ville också göra allt själv.. men frågan är om det är värt det??



Se till att ta en dag ledig efter denna dagen... som för övrigt kommer bli PERFEKT!!! (duktoga Ni)



Håller tummarna för fint väder så att Ni kan vara ute så mycket som möjligt!



Kram

2011-10-21 @ 21:19:26
URL: http://miapiafias.blogg.se/
Postat av: Tweety

Håller tummarna ;-) Vädret är bra hos oss, så hoppas vädret bra för er också, kramen

2011-10-22 @ 10:42:41
URL: http://tweety26.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0