In tha zone

Idag går vi in i vecka 39 vilket gör att det är två veckor kvar till BF. Hela tiden har det ju sagts att BF är plus minus två veckor så nu är vi in tha zone. Inte för att jag tror det kommer komma någon bebis vare sig idag eller imorgon eller inom en rimligt snar framtid men ändå. Folk frågar om jag har några känningar. Jag vet inte vad jag ska känna. Förvärkar och sammandragningar är okänd mark för mig. Molvärk i rygg och mage likaså. Jag frågade min barnmorska om det var ett tecken på att jag kommer gå över tiden, att jag inte känner något. Hon sa nej. Det hade inget med det att göra. Bebis ligger fixerad, tydligen rätt långt ner också enligt henne, och kan komma när som helst. I en blogg tillhörande en tjej i föräldragruppen läste jag att hennes barnmorska sagt precis tvärtom angående känningar. Hon har haft mycket sammandragningar, värk och annat djävulskap och där hade barnmorskan sagt att bebisen antagligen kommer titta ut vilken dag som helst. Hon är beräknad en dag innan mig.

Men jag har ingen brådska. Det känns onödigt att skriva att vi längtar efter Mini. Det är väl klart att vi gör det. Men vi är redo oavsett om h*n kommer om en vecka eller tre. Jag har haft en otroligt lätt graviditet hittills, kan inte komma på något att klaga på mer än bristen på mögelost, blodiga biffar och rödvin och jag känner att jag bör hålla tyst om det när jag läser och hör om hur andra har det. Så vill bebis stanna i magen några veckor till så är det helt okej. Vi är redo i vilket fall som helst.

Kommentarer
Postat av: ylva

Fan va härligt! när som hellst nu! :D

2011-05-28 @ 11:26:58
URL: http://mammaylvis.blogg.se/
Postat av: Myaraq - den där lilla svenskimån

Brukar inte 1:a-ungen dröja litet oftast? Tycker det är så spännande med bebisar, tänk att det snart flyttar in en liten liten liten främling som kommer diktera det mesta i hushållet framöver...

2011-05-28 @ 14:18:19
URL: http://myaraq.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0