Födelsedagshelg

Den här helgen går i kalasandets tecken! Idag skall vi på kombinerat födelsedags- och morsdagskalas hos min svärmor. Min lillebror fyller dessutom år men något kalas för honom blir det inte då han bor nästan 50 mil härifrån. Har skickat paket och ringt och gratulerat i alla fall! Imorgon är det tårtkalas för en väninna som fyller år och dessutom är det ju mors dag! Brukar ni fira mors dag?

Vi har aldrig firat mors eller fars dag med pompa och ståt men jag tycker det är fint att köpa något litet. En ask choklad, en blomma, en pocketbok bjuda på fika, vad som helst. Mina föräldrar bor på andra sidan detta avlånga land så även mamma har fått en postpåse av mig innehållande lite saker från Lagerhaus. Hittade fina saker ur deras nya sommarserie Havet. Tyckte det var passande för en fiskarhustru... Och ja, jag vill ha allt ur den serien!


Paket innehållande bland annat kökshanddukar och grytunderlägg

I sambons familj har de inte samma kultur att ge varandra presenter i samband med högtidsdagar. Personligen tycker jag det är lite trist och försöker alltid komma på något litet att ge. Jag vill inte ändra och röra om allt för mycket i grytan men jag är ändå av åsikten att fyller man år så skall man ha ett litet paket att öpnna i alla fall! Så till svärmor blev det en duk från Hemtex. Vi köpte en till oss för någon vecka sedan, en utomhusduk som ser ut som en vanlig duk men beter sig som en vaxduk, och jag är kanonnöjd med den! Bara att torka av och så är den som ny! Dessutom tänkte vi överraska henne med en bukett utöver det vanliga. Nämligen en bukett primörer! Binda ihop knippen med morötter, rödbetor, rabarber, sparris och annat med skaft till ett fint arrangemang. Såg bild på det i Buffé och jag fastnade direkt för idén. Får se hur det blir!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0