Dagens husman

Den sista tiden har en hel del husmanskost smygit sig in i vårat kök. I flera år har vi lagat flashiga rätter från världens alla hörn och exprimenterat med sallader, kryddor och smaker. Men när det kommer till kritan så finns det få saker som är så gott som färsbiffar med potatismos och brunsås!

Jag har läst i olika bloggar, tidningar och på restaurangers hemsidor att husman även är på väg tillbaks i "de finare kretsarna". Tore Wretman verkar vara rätt het igen och jag ser fram emot vårens restaurangbesök. Traditionell husman tillagad på närproducerade råvaror, det behöver nog inte vara mycket svårare än så!


Älgfärsbiffar med potatismos och brunsås
(sorry för suddig bild men när jag upptäckte det var maten slut...)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0