Vad är det som händer?

Vad är det som händer i Norge? Jag kan inte förmå mig till att slå på TVn. Jag har bara läst rubrikerna på nät-tidningarna. Det räcker för min del. Jag mår illa. Jag är rädd. Inte rädd för att det ska hända något liknande här. Inte just nu. Men jag är rädd för framtiden. Jag undrar hur jag ska kunna skydda Adam. Hans liv är mitt liv. Jag har burit honom, fött honom och skall uppfostra honom och se honom växa sig stor. Inte trodde föräldrarna som skickade sina barn på läger att det var sista gången de såg dem. Olyckor kan ske. Bussar kan köra av vägen, färjor kan sjunka. Men en massaker. Och bombdåd i centrala Oslo. Det är inte sådant som sker. Men bevisligen har det gjort det.

Alla tankar till de drabbade, de anhöriga och alla andra i Norge idag.

Kommentarer
Postat av: Sanna -Mamma till Meja

Eller hur, det högg i hjärtat när jag läste att det var på ett sommarläger. Herregud, tänk föräldrarna som vet ens barn är där. Förstår hur du menar, kan inte längre se reklam på barn som svälter i Afrika. Går inte.. :) haha..



Nä precis ;)

Vi klarade inte av att bo i lägenhet, vi tittade på radhus men de hade jag inte heller orkat med. Blir så tätt in på. Men som du säger som är ensam så pass mycket är det ju lättast för dig att få ha radhus. :)

2011-07-23 @ 11:57:13
URL: http://sannis1987.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0