Fyra veckor

Lille herrn i huset blir fyra veckor idag. Fyra veckor! Det är nästan obegripligt att så många veckor gått sedan vi fick träffa honom och hålla honom för första gången. Tiden har bara rusat iväg och trots att man vid slutet på varje dag tycker att den dagen var underbar och bäst så blir nästa ännu bättre. Det här är en fets, ett äventyr, utan dess like!


Kommentarer
Postat av: Inga Magnusson

GRATTIS!

2011-07-03 @ 22:06:27
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Inga Magnusson

GRATTIS!

Jag får ´börja med att gratulera till lille Adam. Ni ser verkligen ut att ha funnit varandra. Det kommer att gå bra med eller utan amning. Man får vara glad att det numera finns bra ersättning så att alla kan bli nöjda och glada.



Jag ammade pliktskyldigast mina barn några månader men slutade sedan utan att sörja. Jag hittade inte heller någon tjusning med det. Du har säkert prövat allt för att få det att fungera så det finns säkert inget som är otestat. Ja minns att ett av mina barn var en ovanligt otålig krabat. Han vägrade att suga på bröstvårtan tills utdrivningsreflexen satte igång. Det tar ju en stund. Det skulle enligt hans uppfattning komma mat direkt, omgående annars släppte han ilsket och tjöt. Så med honom måste jag mjölka ur lite först tills jag såg att mjölken kom av sig själv, då högg han förnöjt in och åt.



Ha det gott!

2011-07-03 @ 22:13:28
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: anne

Det är inte mycket i livet man kan jämföra med att bli mamma till det första barnet. Att sedan få fler barn är lika fantastiskt, men då har man ju funnit sim mammaroll.



Du vet att amma är fördel för barnet, men om det inte blir annat än stress kring det hela så är det ju ingen fördel för någon. Det är bra att du kontaktade MVC och fick hjälp, nu kan ni gå vidare på ett positivare sätt. :)

2011-07-04 @ 09:21:11
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Sanna -Mamma till Meja

Grattis till Lilla Adam :)



Eller hur, trodde aldrig man skulle skriva ett inlägg om hur billiga våtservetter är på Gekås :) hahaha!

Varje gång jag kommer dit så gråter jag och förstår inte varför jag åkte. Blir skogstokig på allt folk och man blir så trött på allt.. haha men ändå så åker man dit en gång till sen igen.



Det var helt otroligt, tittade på tv:en igår när vi kom hem. Jösses det var häftigt :)

kram

2011-07-05 @ 15:03:57
URL: http://sannis1987.blogg.se/
Postat av: Erika

Men oj vad jag ligger efter här nu! STORT GRATTIS till prinsen! :D

2011-07-07 @ 10:20:07
URL: http://www.mylittlewords.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0