Dum blondin

Jag är inte blond. Inte av naturen heller. Men jag känner mig så korkad just nu. En ung rörmokarspirant (praktikant? sommarjobbare?) kom förbi precis. Han såg ut att vara 15 men misstänker att han var 18, som rörmokare bör man väl ha körkort? Hur som helst. Han skruvade loss den skruv jag tidigare pillat på och såg att det som satt där under inte var fastskruvat och att det var ett under att det inte läckt innan. Hepp. Jag var ju där och tittade. Men jag har väl aldrig sett insidan på en vattenkran innan?! Jag vågade inte pilla, rädd för att göra mer skada än nytta. Så rörmokarspiranten var här ungefär tre minuter och trettioåtta sekunder och drog åt två skruvar. Något jag själv är högst kapabel till. Pinsamt Anna, pinsamt!

Kommentarer
Postat av: ylva

SV: Hon hälsar massa tack! :)

Jaa det är så häftigt att dom lär sig nya saker HELA TIDEN!! Man hinner knappt med! Leah va aldrig riktigt sådär riktigt "spädbarns späd" Som vissa brukar vara för hon kunde hålla huvudet uppe lång tid redan när hon kom ut och fokusera blicken och allt det där haha :) Men förstår vad du menar! Leah känns mer som en bebis nu än som ett spädbarn!

2011-07-27 @ 18:54:55
URL: http://mammaylvis.blogg.se/
Postat av: Ylva Lee - Mamma till Lily

sv: oh, tack för tips iaf! :) Ska fråga på BVC på fredag vad dom tycker.

2011-07-27 @ 18:58:24
URL: http://shuang.blogg.se/
Postat av: Josefine

haha jag känner igen det där, man vågar ju liksom inte pilla på alla saker för då tror man att man det ska gå sönder ännu mer ;)

2011-07-27 @ 23:40:56
URL: http://emmajosefine.com
Postat av: Thea

hihi... ja, vi har väl alla gjort/sagt lite konstiga saker :) Det är ju inte så enkelt alla gånger! Hur ska man liksom veta! Man vill ju inte göra det värre.

2011-07-28 @ 17:08:49
URL: http://theasutmaning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0