Pimp my livingroom

Har i några dagars tid varit trött på allt det svarta och vita i vardagsrummet och igår när tomtar, troll och rött lulllull försvann blev det verkligen kalt. Så efterr plugget bar det av mot Indiska. Jag älskar deras heminredningsprylar! Har köpt nya gardiner, soffkuddar och ljuslyktor. Blev även lite nya krukväxter och krukor. Allt går i samma färgtema men eftersom vardagsrummet skall bli en överraskning för sambon när han kommer hem så avslöjar jag tyvärr inte vilken färg och kommer inte lägga ut några bilder. Inte idag i alla fall.

Är även sugen på att måla om i hallen och just nu är jag inne på turkost. Kanske två olika turkosa nyanser eller vitt och turkost. Hallen är ganska långsmal så det kommer bli för mörkt och trångt om alla fyra väggar målas i en mörkare färg. Men färgprover får sambon vara med och välja ut. Det är bäst för husfridens skull :)

Jag har aldrig varit särskilt pysslig av mig men just nu har jag hundra idéer om vad och hur jag vill göra om saker i lägenheten. Dessutom bakade jag mitt första bröd sedan hemkunskapen här om dagen. Har ju hört om kvinnor som boar eller vad det nu heter men trodde att det var något som uppträdde mycket senare i graviditeten. Och om boandet börjat redan nu, hur kommer jag då vara i början av sommaren? En kvinnlig och snyggare version av Martin Timell? Nä, får hoppas det är en övergående fas, det kommer bli så ruskigt dyrt annars :)

Kommentarer
Postat av: Sara

SV: äsch det är nog bara att käka på så länge det känns bra :D ibland får man vara lite sin egen BM, inte alltid man håller med den andra ;)

2011-01-03 @ 16:29:32
URL: http://musiksara.myshowroom.se
Postat av: anne

Onekligen har du ovanligt intensiva boningsinstinkter!!! ;)



Och du vill inte bli hönsmamma...Vi får väl se vilka instinkter som kickar in där... ;)



Kram!

2011-01-03 @ 20:24:31
URL: http://annnne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0