Karaktärsbrist

I flera dagar har jag varit godissugen. Jag har rotat igenom vartenda köksskåp utan att göra något fynd. Choklad finns det i mängder då jag lever tillsammans med ett chokladmonster. Själv föredrar jag dock sega godisar som vingummi, nappar oc annat lite syrligt. Choklad är helt okej men färgglatt segt godis is tha shit. Just av den enkla anledningen att jag är ett godismonster som inte kan ha godis hemma utan att äta upp det så har jag aldrig det. Godis hemma alltså. Och det har varit mycket frusterande. Dock bestämde jag mig här om dagen för att jag inte skall köpa godis förrän på lördag. Och hur gick det tror ni?



När räkneuppgifterna kändes som svårast och tårarna brände bakom ögonlocken och kramar från sambon inte hjälpte bestämde jag mig för att det enda som hjälper är lösgodis. Massor med lösgodis. Sagt och gjort, ner till ICA och hem kom jag med denna underbara blandning. Det var precis så gott som jag hade tänkt mig. Efteråt hamnade jag dock i någon form av sockerkoma och sov bort ett par timmar så studieresultatet påverkades knappast positivt. Men jag blev glad och nöjd. Och lite illamående. Att man aldrig lär sig...

Kommentarer
Postat av: anne

Godis är underbart gott! Jag kan bara ösa in.



Men.



Om man låter bli ett tag, utan förbud men väljer bort just den här och den här gången, då blir det lättare att stå emot.



Å andra sidan...



Skulle jag hamna i godisbutik före bio eller bli riktigt trött/stressad, då skulle jag kanske inte kunna välja så klokt. Men so what? Jag har inga förbud, jag äter det bara inte jämt och ständigt.



Plugg och trötthet och gravid? Jag förstår dig! :)

2011-01-12 @ 19:44:47
URL: http://annnne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0