Ny telefon?

Då ska jag be om er hjälp igen! Jag har så många kloka läsare så ni kanske kan guida mig?

Jag funderar på att köpa ny telefon men som den teknikanalfabet jag är så har jag ingen aning om vad man ska ha eller inte. Jag är dock inne på en touch-telefon. Eller petmobil som jag säger. iPhone är dock inget alternativ då jag och iTunes inte är helt kompatibla. Då återstår alla Android-telefoner. Och vad ska man välja där?

Jag vill inte ha en allt för stor telefon så HTC Desire HD går bort, likaså Sony Ericssons största Xperia-telefon (kommer inte ihåg numret) Jag var inne på Telenor igår och kollade lite snabbt och föll lite för HTC Wildfire, Sony Ericsson X10 Mini och Sony Ericsson X10 Mini Pro.

Är det någon av er som har någon av dessa telefoner? Vad har ni att säga om den i så fall? Är det någon som hört något positivt/negativt om dessa? Är det svårt att förstå sig på en Android-telefon? Krävs det något krångligt dataprogram för att få det hela att funka? Tar gärna del av era synpunkter och har ni någon annan lur att rekomendera så lyssnar jag!


Kommentarer
Postat av: Ylva

SV: Super skönt nu när man "kommit in i familjen" lite och kan tacka nej till olika saker :) Min sambos mamma va så söt när hon fick reda på att jag va gravid och frågade om det va något hon INTE skulle laga om jag mådde illa eller så :)

2011-02-24 @ 20:52:08
URL: http://mammaylvis.blogg.se/
Postat av: Sara

SV: Haha sjukt kul! Hade faktiskt hellre hetat Twitter

2011-02-24 @ 21:26:14
URL: http://musiksara.myshowroom.se
Postat av: Erika

Haha, det har jag undrat över länge! Och jag upphör aldrig att förvånas över det kaos som kan råda när karln lekt med ungen ;).



Låter ju så jäkla tråkigt bara att man borde städa och tvätta men tyvärr görs det ju inte av sig självt ;(

2011-02-24 @ 22:08:39
URL: http://mylittlewords.se
Postat av: anne

Jag är familjens svarta får när det gäller teknikprylar men det hindrar inte mig från att ha åsikter om det mesta.



Vi har alla Mac:ar och det tycker jag är bra, men någon iPhone skulle jag då inte ha; den var alldeles för bred för min hand (tyckte jag). Allt medan min mobil (en urgammal Nokia) föll i sina beståndsdelar, så shoppade och shoppade jag för en ny mobil som skulle passa mig. Slutligen hittade jag den perfekta; en android, HTC Legacy. Den kom efter ett par veckor väntan, jag bad dotter om ett utlåtande; efter 30 min sänkte hon den totalt, något så ologiskt hade hon aldrig varit med om. HTC:n vandrade runt familjen, alla dissade den, jag envisades men var tvungen att medge att det fanns ingen enkel struktur i dess uppbyggnad, den var inte enkelt kompatibel med Mac (även om man påstod det), den fick åka tillbaka.



Sedan tjurade jag. Jag skulle INTE ha en iPhone, absolut INTE. Tills jag insåg att 4:an är ganska mycket mindre än 3:an...Jag beställde den, väntade hur länge som helst. När jag sedan väl fick den och kom igång med den på ett litet kick, insåg att en mer logisk mobil har jag aldrig varit med om (så länge man fattar att volymen sitter på vänster kant på utsidan) och jag förstår inte nu att jag var så förbannat envis.



Så med denna långa historia vill jag bara säga; dissa inte iPhone 4 utan att ha stiftat närmare bekantskap med den! :)

2011-02-24 @ 22:27:56
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag säger HTC. Har en själv som jobbtelefon och är toppennöjd. Xperian har jag bara hört dåligt om tyvärr.

2011-02-25 @ 08:53:57
URL: http://svartvitkatt.blogg.se/
Postat av: Jeanette

Jag har samsung jet, busenkel att fatta och jättefin =)

2011-02-25 @ 14:12:52
URL: http://makeovermadness.shapemeup.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0