Glömsk

From time to time så glömmer jag bort den här bloggen. Det är trist. Jag gillar att blogga. Och jag gillar att läsa bloggar. Men dagarna flyter iväg, vädret är kanon och hela lilla familjen är samlad. Bloggandet har inte prio ett just nu. När jag kommer på att jag har en blogg så är jag i regel inte i närheten av datorn och när jag är i närheten av datorn kommer jag inte ihåg att jag har en blogg. Ni förstår problematiken...?

Adam växer så det knakar. Han blev 11 veckor i söndags. Tänk, snart tre månader sedan han kom till oss. Snart tre månader sedan världen förändrades för att aldrig mer bli sig lik. Han utvecklas så mycket, gör nya saker och läten varje dag. Imorse rullade han runt, från mage till rygg, för första gången. Visserligen låg han i vår säng och på mjukt underlag blir det ju lite nerförsbacke... Det kanske var mer tur än skicklighet men det var ett förvånat ansiktsuttryck som tittade på oss!

Själv så krymper jag. Inte överdrivet snabbt. Publicerade aldrig någon invägning i måndags då vågen visade samma som veckan innan. Det är jag nöjd med. Jag brukar alltid gå upp en hel del när sambon kommer hem och vardagslyx är ett ord som används ofta... Idag köpte jag dock ett par jeans på H&M. I storlek 34. Tum alltså. Må vara deras största storlek men jag har inte kunnat ha jeans från H&M på år och dag. Blev även en jeanskjol i storlek 44. Likadant där. Länge sedan jag hade en underdel i storlek 44. Brukar ha 46. Så framåt går det. Sakta men säkert.



Adam för två månader sedan jämfört med idag


Kommentarer
Postat av: Sandra

Åh...så gulliga ni är!

Trist med lägenheten, men det kommer fler gånger som sagt!



Sv: Tack för peppande kommentarer!

Kram till familjen!

2011-08-24 @ 21:35:53
URL: http://enlattarevag.blogspot.com/
Postat av: Linda

Duktig du är! Och härligt med jeansen. Grymt!

2011-08-25 @ 07:10:24
URL: http://svartvitkatt.blogg.se/
Postat av: emsut.



Härligt med kläderna! Och sicken söt liten en ni har :)

2011-08-25 @ 10:06:06
URL: http://emsut.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0