Andfådd

Jag kör ingen tuff träning längre. Försöker jag promenera i vad jag anser är ett raskt tempo får jag sammandragningar och måste lunka på extremt sakta resten av slingan så jag har kommit fram till att lagom är bäst. Simningen går även i ett långsammare tempo även den. Liksom vattengympan. Styrketräning har jag inte ägnat en tanke på flera veckor. Jag tappade motivationen när jag insåg att jag inte kan ta i för kung och fosterland samt inte köra de övningar jag vill...

Personligen tycker jag att jag motionerar hyfsat bra ändå. Och maten funkar den med. Visst, det slinker ner en del kuckelikola, bulleribär och annat gott men det är ändå i rimliga mängder. Oftast ska jag väl tillägga. Viktökningen är inte extrem den heller. Är i 32a veckan och har gått upp cirka fem kilo. Jag var orolig för att det var för mycket med tanke på att jag är överviktig sedan innan men min barnmorska tyckte inte att det var något att hänga upp sig på. Jag valde att lyssna på henne!

Hur som helst så är det rätt frustrerande att motionera regelbundet, flera gånger i veckan, och bara se att man blir sämre och sämre! Jag flåsar mer, jag svettas mer, allt tar längre tid. Att magen växer är jag med på. Speciellt nu när den har antagit en form som gör att jag ser gravid ut och inte bara fet. Men jag kan inte förlikas med tanken på den snabba konditionsförändring som sker. Åt det sämre hållet. Jag vet ju exakt vad som händer i kroppen. Mer blod, bebis som trycker mot lungorna, bla bla bla. Men ändå. Min hjärna får inte in det!

När jag vägde som mest, förra sommaren, och började träna hade jag bättre kondition än vad jag har nu! Jag pratade med min mamma i telefon när jag var ute och promenerade idag. Irriterat berättade jag att jag är inte så otränad egentligen. Jag hörde genom telefonen hur hon log när hon sa alla snälla saker som en mamma säger. Sen påminde hon mig om att jag har ju igen det efter förlossningen. Jag får försöka tänka på det men det är inte så jäkla lätt när man flåsar fram i ett tempo som gör att pensionärer med rullator kan ses som värsta sprinterlöparna!

Kommentarer
Postat av: Myaraq - den där lilla svenskimån

Hörru! Du har ett barn i magen, försök att ta in hur stort och fint det är.



Sen kan du bli värsta vältränade milfen sen! :D

2011-04-10 @ 21:35:41
URL: http://myaraq.blogg.se/
Postat av: Myaraq - den där lilla svenskimån

Hahahah jag blir alltid omsprungen av tanter och män med ironiska t-shirtar.



http://myaraq.blogg.se/2009/april/sluta-blogga-borja-jogga.html

2011-04-10 @ 21:49:07
URL: http://myaraq.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0