Spindelmannen?

Jag mår inte bra. Men jag vet inte vad det är för fel på mig! Jag är trött hela tiden trots att jag sover minaa åtta timmar och en del utöver det. Jag somnar i TV-soffan varje kväll. Dom senaste dagarna har jag haft ont i magen. Ibland en mer molande värk, som mensvärk fast den borde inte komma än på en vecka, och ibland är det mer som kramper vilka påminner om när jag var liten och var överkänslig mot laktos. Ibland mår jag även illa och ibland är jag yr. Vissa sinnen har även blivit känsligare. Jag är väldigt kittlig normalt men nu är det extremt. Jag tycker att ljud är starka som är helt normala. Jag känner lukter som inte verkar finnas. Jag är dessutom extremt lättirriterad. Tål knappt att vara med människor! Retar mig på mina vänner, min sambo och totala främlingar helt utan grund.

Mest synd är det såklart om sambon. Jag har aldrig haft några större besvär med PMS, känner knappt av att jag ska ha mens, men jag antar att det är denna irritation som brukar refereras till som PMS-monster. Dock ska jag ju som sagt inte ha mens än på en vecka! Har varit smågrinig i flera dagar nu och mycket går ut över honom. Har bett om ursäkt för att jag är världens sämsta flickvän. Jag vill ju inte vara så här. Jag irriterar mig på saker jag normalt inte lägger märke till och det värsta är att jag kan inte hjälpa det. Om jag försöker hålla det inom mig så exploderar jag efter ett tag och jag vet inte vad som är värst. Att explodera en eller ett par gånger per dag eller att gå och vara sur öppet hela tiden?

Sambon hade en teori om att jag håller på att bli Spindelmannen. Har själv inte sett Spindelmannen men han blev också otroligt känslig innan han blev Spindelmannen. Jag vill inte bli någon actionhjälte. Om jag nu ska bli någon seriefigur så vore Betty Boop att föredra men jag antar att man inte får välja allt här i världen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0