Räffsa löv?

Smärtan i bröstet har tilltagit och självklart är jag orolig över detta. När alllt kommer omkring så sitter det en hel del viktiga organ i den trakten där jag har ont, till exempel hjärta och lungor. Ringde till min husläkare idag för att boka en tid. Trodde faktiskt att jag skulle få en tid ganska snabbt då smärtan är lokaliserad i detta område men icke. Först på tisdag ska jag dit!

Sköterskan jag pratade med var rätt otrevlig och det verkade som om hon inte trodde på mig. Frågade hur länge jag kännt den här smärtan vilket jag gjort i cirka två veckor men att det är först dom senaste två dagarna som det har blivit mycket ärre. Jag har problem att röra mig och andas djupa andetag och sträcka på mig. Hon frågade då om jag gjort något särskilt för två veckor sedan. När jag svarade nej frågade hon om jag räffsat löv?! Hon sa att jag kunde ju ha sträckt mig mellan revbenen men enligt min erfarenhet kommerr inte symptomen på en sträckning två veckor senare? Jag sa att jag var orolig så att det inte var något med hjärtat. Då frågade hon om jag hade hjärtsjukdomar i familjen, vilket jag inte har, och avfärdade det hela med men då är det ingn fara eftersom du är så ung.

Suck. Jag hoppas nästan på ett sätt att det ska bli ännu värre så jag får knalla bort och sätta mig på akuten. För jag vill inte ha så här ont i sex dagar till! Å andra sidan kanske det har gått över till på tisdag och vad ska jag då säga till läkaren? Eeeeh, jag hade ont men nu är det bra.

Nä, en dubbel-TREO på det här och en långsam promenad så blir det kanske bättre. Kommer inte bli någon hård träning förrän jag känner mig bra igen. Är alldeles för nojjig för att mitt hjärta håller på att gå sönder...

Kommentarer
Postat av: Warrior

ÅHHH så ARG jag blir på sjukvården! Har haft mycket ångest och smärta i bröst tilloch från i ett år. Mycket pga min far fick hjärtattack för som 41åring (överlevde) pga rökning. jag rökte själv, men har slutat pga rädslan. Jag ringde gråtandes till 1177 - nä, ring vårdcentralen du behöver prata med en kurator. Du är för ung. (22 år)



Ringde vårdcentralen "Jaa, vi hör att du är lite ledsen. Här är telefonnr till vår kurator som har telefontid imorgon"



Självklart ringde jag inte tillbaka.. Litar inte på vården! Och förlöjligar ens rädsla gör dom!

2010-09-17 @ 22:03:42
URL: http://weightlosswarrior.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0