Dag 31

Frukost: En Naturdiet-shake, ett stekt ägg med ketchup, två koppar kaffe med mjölk
Mellanmål: En banan, vatten
Lunch: Vegetarisk lasagne, ett äppple, vatten
Mellanmål: En skiva Wasa Delikatess Linfrö med Bregott, två skivor kycklingpålägg och ett stekt ägg, två deciliter mjölk
Efter träning: Ett halvt päron, vatten
Kvällsfika: En halv burk Mini-Keso, en halv stekt kycklingfilé, vatten

Motion:
10 minuter uppvärmning på cykel, styrketräning, 30 minuter promenad på löpbandet 6,5 km/h

Kommentarer
Postat av: Cinderella

Jag kan inte låta bli att undra varför du åt ett halvt päron? Var den dålig? :)

2010-09-08 @ 21:59:59
URL: http://enbalpaslottetiseptember.blogg.se/
Postat av: BENITA - itsallabouttakingcontrol

Sv: Tack så mycket för ditt pepp hos mig och jag tror också vi kommer vara så sjukt stolta när vi har nått våra mål! Nu kämpar vi.



Krams

Postat av: Pärlan

Svar: Ja, det är jobbigt att vara mörkrädd. Egentligen älskar jag mörkret. Åtminstone när någon är med mig. Jag kan knappt sova med något ljus alls, men när jag är ensam så sover jag med TV'n på. Själv är jag rädd för människor, eller ja, vad som kan finnas i mörkret med andra ord. När jag var yngre så har det varit typ 3-4 bilar som "jagat" mig när jag gått hem från pendeln eller varit ute på promenad. Så obehagligt.

Och grannarna här har varit med om inbrott för många år sen, vi med, därför är jag rädd när jag är helt ensam. Annars har jag ju min sambo här eller kan ringa honom när jag är rädd, men inte nu... Vi bor i mitt föräldrahem ensamma, så det är ett radhus med 5 rok och två våningar, med trädgård och veranda. Så jag har alltid tänt på verandan t.ex, för jag är rädd att det ska stå någon där annars. Fy vad hjärnan kan spela en spratt egentligen.

Men det är som du säger, man kan aldrig vara nog försiktig. Det är bra att vara! Själv har jag alltid knogjärn med mig och på mig på nätterna, haha ;)

2010-09-08 @ 23:04:21
URL: http://phatgirl.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0