9-5

Sista veckan har varit omtumlande för mig. Jag har inte levt ett 9-5-liv på väldigt länge och jag var inte beredd på hur det skulle vara. Endast efter en vecka så beundrar jag verkligen alla som lever så. Jag vet att det är vanligast att man jobbar så. Jag vet att det är jag som varit lite speciell men ändå. Jag får inte tiden att gå ihop. Jag ska plugga, socialisera, städa, diska, tvätta, laga mat, förbereda matlådor, träna, kolla på TV, plugga lite mer, prata i telefon med min familj... Tiden räcker inte till.

Hur gör man? Har ni några tips?

Jag känner tyvärr att det är maten och träningen som blir lidande. Plugget får ändå vara prio ett men min hälsa och mitt nya liv borde inte få komma i skymundan.

Jag längtar till min sambo kommer hem och kan skämma bort mig med mat på bordet och en renbäddad säng och kanske lite massage om dagen varit extra pissig... En och en halv vecka kvar. En och en halv vecka...



Kommentarer
Postat av: Cinderella

Jaa du, verkligheten det där. Man får väl strikt schemalägga sitt tränande (har jag insett) men hur man ska få in matlagningen i tillägg....!?! Veckoplanering och delegering?

2010-09-03 @ 20:53:22
URL: http://enbalpaslottetiseptember.blogg.se/
Postat av: Landkrabba

Ja, jag måste bli bättre på att planera. I dagsläget är delegering inget alternativ då jag är gräsänka halva året men när sambon kommer hem förväntar jag mig att han ska möta mig i hallen med förkläde på :)

2010-09-04 @ 20:33:30
URL: http://landkrabba.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0