Oversize

Var inne på Gina Tricot en snabbis idag. Provade lite kläder och blev förvånad över vilken storlek jag köpte. Jag köpte large! Det är inte länge sedan jag köpte XL och även kollade om kläderna fanns i XXL vilket en hel del kläder på Gina gör. Tröjorna jag köpte var oversize och dom var faktiskt stora. I storlek large. Det fanns en tid när jag var överlycklig för oversize-modet. Jag kunde köpa kläder i XL som satt som vanliga kläder. Idag kan jag köpa kläder i storlek L som är stora. Och givetvis tänker jag vilken bra modell! Att jag skulle ha blivit mindre finns inte i min hjärna... Alla mina jeans börjar bli stora också. Om tre kilo, när jag väger 90 kilo, ska jag köpa ett par nya jeans. Ska bli spännande att se vilken storlek jag drar då!

Kommentarer
Postat av: Malin

Härligt!! Det är såå roligt att köpa nya kläder när kilona börjar försvinna. Mina nya jeans som jag köpte för cirka en månad sen börjar redan bli förstora och idag kom jag i en blus som jag inte har använt på 3 år (!!). Kram

2010-10-22 @ 21:35:31
URL: http://halsanframforallt.wordpress.com
Postat av: Linda

Härligt! Visst är det en underbar känsla. Jag var till MQ idag och blev så glad när det som satt bäst var 40 eller medium!

2010-10-22 @ 22:06:44
URL: http://svartvitkatt.blogg.se/
Postat av: Warrior

Härligt för dig! Glad att du märker skillnad!

2010-10-24 @ 13:12:57
URL: http://wellnesswarrior.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0