Dålig uppdatering

Känns som om mina inlägg blir kortare och mer och mer ointressanta för var dag. Bloggen har kommit lite i skymundan känner jag. Skolan har tagit så otroligt mycket tid och övriga livet rusar på som ett skenande ånglok. Jag har tankarna på helt annat håll just nu och väldigt svårt att fokusera på mat och träning. Jag är glad att jag fått hyfsad rutin på vardagen ändå. Glad att jag vet ungefär hur jag bör äta. Ett snedsteg eller två är inte hela världen för jag kommer tillbaks. Det gjorde jag inte förut.

Jag hoppas att jag snart hittar tillbaks till bloggandet. Just nu känns det som om mina inlägg är aningen repetativa. Ååååh vad trött jag är och det är så mycket i skolan och bla bla bla. Inte så kul läsning kanske... Innerst inne gillar jag att skriva men det är idétorka just nu. Så jag ber om ursäkt för det och hoppas att ni fortsätter titta in här. En dag vänder det!

Nu blir det sängen och imorgon invägning. Lite pirrigt med tanke på helgens goda mat och framförallt den mysiga sconesfika jag precis haft hos A... Well, well. Det löser sig!

Kommentarer
Postat av: Kanelpinglan

Ibland är det ju så. Man har inte så mycket att skriva, livet går på repetition. Snart blir det bättre! :)

2010-10-18 @ 07:01:23
URL: http://kanelpinglansmat.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0