Kärlekens hus

Kärleken kommer genom fönstret, knackar på min dörr
Kryper genom kroppen som den aldrig gjort förr
Fyller varje rum, både mörker och ljus
Sen jag fann Dig så lever jag i kärlekens hus

Min fästman är äntligen på väg hem! Sist jag pratade med honom var han på Kastrup. I skrivande stund borde han sitta på tåget, kanske rentav ha kommit över till den svenska sidan. 0039 anländer hans tåg och trots att jag är trött nu vet jag att jag inte kommer kunna somna. Jag känner mig som ett barn på julafton (som dessutom är speedat på saft...) Att få ha honom hemma i en hel månad kommer göra mig till den lyckligaste människan i världen. Att få vakna med honom varje morgon, att få ligga i soffan med huvudet i hans knä när dagen är slut, att få luta mig mot hans axel efter en jobbig dag, att få dela alla tankar och känslor med honom... Jag är så glad att jag fann honom!

Jag hittade honom under en Halloween-fest för fyra år sedan. Jag var utklädd till pirat och var därmed på skattjakt. Med lite för mycket rom innanför västen hoppade jag fram till honom med min tubkikare i högsta hugg och sa jag har spanat in dig. Vad som hände sen vet jag inte men ett tu tre stod vi och hånglade mot en vägg. Han följde med hem någon vecka senare och sen gick han aldrig. Och det är jag tacksam för! Jag älskar honom...

Kommentarer
Postat av: Thea

Vad fint! Det låter så mysigt!

Ni får ju verkligen längta efter varandra. Jag och min fästman firar snart 15 år tillsammans. Det är herrans många år men det känns bra.

2010-11-11 @ 08:53:12
URL: http://theasutmaning.blogg.se/
Postat av: Cinderella

Den raggningsrepliken kunde han uppenbarligen inte motstå! Vem hade gjort det!!!!

2010-11-11 @ 20:06:07
URL: http://enbalpaslottetiseptember.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0