Höst?

Efter många om och men masade jag mig ut på en timmes promenad. Betydligt jobbigare idag än andra dagar av någon konstig anledning ;) Hade på mig min standardoutfit, trekvartsbyxor och linne och lade märke till en sak. Det var kallt! Jag frös i början av promenaden och även när jag stod utanför huset och stretchade lite lätt. Luften kändes annorlunda idag. Kan det vara så att hösten är på ingång?!

Hösten är min favoritårstid. Jag gillar alla årstider, alla har sin charm men hösten är överlägset bäst. Den kalla, klara luften. Soliga höstdagar när naturen skiftar i alla tänkbara färger. Höststormar som piskar upp havet på klipporna och gjorde att min mamma aldrig någonsin brytt sig om att putsa fönstren. Hummerfiske. Plocka bär och svamp. Levand ljus inne. Mys i soffan med en kopp te, en stor kofta och raggsockar. Det är underbart.

Känns dock lite trist att sommaren redan är på väg att ta slut. Jag spenderade största delen av sommaren på Nordatlanten där dimman låg tät och temperaturen sällan var över tolv grader. Även att jag älskar hösten hade jag hoppats på att få njuta av några soliga fina dagar i parken, ett och annat glas rosé på uteservering och lite grillning. Men men, det är väl bara att leta fram den stora koftan igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0