Godmorgon

Godmorgon gott folk!

Sovit som en stock i natt och vaknade utvilad när klockan ringde vid nio. Nu väntar frukost och sen ett pass på gymmet. Resten av dagen vet jag inte hur den ska spenderas. Kanske en sväng på stan, kanske fix här hemma. Får se hur det känns efter träningen. Värsta träningsvärken har lagt sig vilket känns grymt skönt. Jag hatar att ha sådan träningsvärk som man blir lätt handikappad av. Att känna i musklerna att man tränat är en sak, att inte kunna röra sig är en annan.

Minns första gången jag körde BodyPump. Körde me väldigt lätta vikter men jag var helt slut! Var ett under att jag tog mig upp för trapporna till omklädningsrummet! Men det var bara början. I flera dagar kunde jag knappt gå eller sätta mig ner. Värst var att gå på toa, för dit måste man ju gå ;) Funderade till och med på att sluta dricka för att inte behöva kissa så ofta, haha!

Kommentarer
Postat av: Warrior

Sv: ååh jag längtar tills jag är helt återställd från min förskylning så jag kan ta mina underbarea asics på en tur. Gick runt med dom lite idag hemma för de är såååå sköna. Skillnad på kvalité minst sagt gällande träningsskor..



Känner igen det där med vänner som "klagar". Då funderar jag ofta på vad de skulle tycka om de såg ut som MIG. Jag tror ändå att när vi väl har nått våra mål så kanske magen inte är lika platt som vi önskar. Det finns alltid något, man är inte riktigt nöjd.



2010-08-18 @ 11:39:51
URL: http://weightlosswarrior.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0