Ångest

Har lyckats ta mig upp ur horisontalläget och röjt upp i lyan efter gårdagens middag/fest/efterfest. Var en himla trevlig tillställning men det blev lite väl mycket vin för oss allihopa. Satt uppe och spelade spel och drack vin till gryningen. Då kändes det som en bra idé, nu känns det ganska korkat och onödigt.

Har ångest idag trots att jag inte sagt eller gjort något dumt. Vi kom inte ens ut igår ju! Mest ångest har jag över mat och träning. Visst, snedsteg händer alla men just nu känner jag mig så fet och uppsvullen (trots att jeansshortsen sitter lösare än vad dom gjort på hela sommaren) Imorgon är det dags för min andra vägning och jag är nervös. Vad kommer vågen visa? Jag har tjuvvägt mig två gånger i veckan och bägge gånger har den visat minus, mellan två och åtta hekto. Funderade på att ställa mig på vågen idag med men det kändes onödigt och dumt. Jag vill inte veta. Inte än. Jag förbereder mig nu dock på ett plus. Som sagt, en vinindränkt afton känns ganska ogenomtänkt och onödig just nu när jag sitter i soffan och kallsvettas... Upp till bevis imorgon!

Kommentarer
Postat av: ÄtaTränaKämpa

Ta en liten promenad och se till att få något hälsosamt gjort, då brukar sån där söndagsångest kunna dämpas lite grann iaf.

kommer säkert gå jättebra imorgon, och om inte, så är det bara att sikta på nästa vägning :)

2010-08-22 @ 16:35:21
URL: http://atatranakampa.wordpress.com
Postat av: BENITA - itsallabouttakingcontrol

Svar: Tusen tack!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0