Tältpremiär

 
Vi köpte ju ett nytt tält på rean i vintras, ett Primus Bifrost H6. Vi förstod att det skulle vara rätt stort så att försöka sig på att slå upp det i lägenheten lade vi ner. Men i lördags var det dags för det att se dagens ljus. Årets första natt i tält är avbockad. Men det är lite synd att kalla tätet tält, det är mer av en herrgård.
 
Det var med viss spänning som vi gav oss ut på detta lilla äventyr. Vi tältade ju en del förra sommaren men det var då. På ett år händer det så mycket när man har barn. Att tälta med en ettåring är en sak, att tälta med en tvååring är en annan. Och i år var ju dessutom en bebis med på turen! Men natten gick över förväntan. Kanske för att vi inte hade några större förväntingar. Vi tältade en mil från Kalmar, bara för att det skulle vara nära hem om något barn ballade ur under nattens gång. Adam var rätt orolig under någon timme, frågade efter mig hela tiden trots att jag höll om honom. Men han var lugn, inte ledsen. Till slut somnade han, och jag, om och lille herrn tog sovmorgon till klockan åtta!
 
Vi sov allihop i samma sovavdelning och det kan vi göra i många år till. I den andra avdelningen låg väskor och packning huller om buller och mitt uppe i allt stod en syskonvagn. Det känns som ett tält vi kommer ha mycket glädje och nytta av många år framöver. Det var svårt att slå upp men det berodde nog mer på oss än på konstruktionen. Nu vet vi hur man inte ska göra och nästa gång kommer det gå lättare. I alla forum och liknande på nätet står det att det är lätt att slå upp, vi får helt enkelt skylla på skit bakom spakarna...

Kommentarer
Postat av: Linnea -Mamma Vild

Vi körde också tältpremiär med nytt tält i helgen! Det gick över förväntan för oss med. Grabbsen sov mellan typ 21, 22 och 7, fullt godkänt. Vi har sedan förra året lärt oss att lägga dem på varsin ytterkant för att minimera buset vid läggdags. De blir så glada och uppspelta i tältet trots att de är vana att sova skavfötters hemma :)

2013-05-14 @ 23:28:21
URL: http://familjenvild.blogspot.com
Postat av: Linda Claesson

Härligt det ser ut!

2013-05-15 @ 16:31:38
URL: http://svartvitkatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0