Beslut

Jag har lite beslut att fatta och jag önskar att min sambo var här. De här sakerna rör honom och barnen precis lika mycket som mig och jag vill inte ta besluten själv. Vill inte lita bara på min magkänsla. På ett sätt är det ett stort beslut. Men det är inte oåterkalligt. Känns det inte bra så går det att ändra. Jag hoppas att det blir bra. Jag hoppas att det känns rätt.

Kommentarer
Postat av: Inga M

Det här låter dramatiskt, kanske kan du skypa med mannen för att konferera?

Svar: Nja, det är väl inte fult så dramatiskt egentligen. Håller på att "intervjua" tänkbara barnvakter. Har ju ingen som kan ställa upp och jag börjar inse att det vore skönt att få en eftermiddag i veckan själv. Eller med Samuel. Det är en rätt udda situation, att småprata med någon som är helt främmande och kanske skall passa ens barn. Det vore skönt om han också hade kunnat ta in intryck, fråga om saker jag inte tänker på och så vidare. Men det blir nog bra i slutändan. Och som jag skrev i inlägget, det är ju inte ristat i sten. Skulle det inte kännas bra efter några gånger så går det ju att byta...
Landkrabba

2013-02-10 @ 07:05:58
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Inga M

Bra idé att få lite avlastning. Jag har varit intervjuare ibland och tycker att det finns en typ av fråga som är bra; hypotetiska alltså typ; "vad gör du om sonen ramlar och slår sig?" "Vad gör du om han vägrar att äta och kastar maten i golvet?"

Svar: Tack för tipsen! Ska träffa en annan tjej imorgon. Igår träffade jag en från veteranpoolen och imorgon blir det en ung tjej från en annan förmedling. Rent spontant känns det bättre med en äldre människa som kanske har egna barn och barnbarn och har antagligen varit i flera av de situationer som kan uppstå med en 1,5åring... Men vi får se imorgon hur den unga tjejen är och om hon har erfarenhet av så små barn. Fortsättning följer! :)
Landkrabba

2013-02-10 @ 10:22:03
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Maria sjömansfru och mamma

Det är ju alltid lättare att vara två i den situationen men det fixar sig säkert och som sagt det går ju att byta om man märker att det inte funkar. Är ju också sugen på att skaffa en betald barnvakt men väntar nog ett litet tag till även om Sonja just nu har lätt för nya människor så kan det ändra sig lite

2013-02-10 @ 11:49:47
URL: http://eninvanaretillibyn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0