Mot IKEA

Idag blir det en tur till IKEA. Lite saker till bebis i magen skall inhandlas! Det känns konstigt att vara ute i så här god tid. Ska jag vara ärlig så känns det inte helt okej. Jag är inte en sådan som vill ha allt klart in i minsta detalj. Jag är mer av typen det löser sig. Dock ska sambon åka och jobba när vi går in i vecka 37 och det finns väl indikationer på att bebis kan komma lite innan utsatt datum då storebror gjorde det (och bara för att jag skrev det så kommer jag gå två veckor över tiden). Så stora saker som möbler känns bra att ha klart. Sambon uppskattar inte alltid mina åsnegener och tycker inte att jag bör kånka upp möbler för trapporna till tredje våningen i vecka 38, 39...
 
Men lite konstigt känns det. Vecka 35 nu. Om drygt en månad har vi ett barn till. Jag trodde nog att jag skulle vara mer förberedd den här gången men inte. Det känns bara helt overkligt. Vecka 35. Det känns snarare som 25! Det var ju inte länge sedan vi fick veta att vi väntade barn. Och det var definitivt inte länge sedan vi var på ultraljud. Och nu är vi i vecka 35.

Kommentarer
Postat av: Linda Claesson

Vad blev det för skoj? :)

Svar: Blev mest praktiska saker idag. Trådbackstativ, plastburkar och lite saker till liten i magen :) Påslakan, madrass, filt och lite annat smått och gott :)
Landkrabba

2012-09-26 @ 21:11:01
URL: http://svartvitkatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0