Familjen samlad

Runt midnatt i fredags kväll kom sambon äntligen hem. Jag behöver väl inte säga att det var ett kärt återseende? Adam vaknade när han kom in i sovrummet, var lite skeptisk och blyg i ett par minuter men sen drog han igång värsta showen. Han brukar göra det den natten pappa kommer hem, precis som om han vill visa precis allt han lärt sig.
 
Igår var en fullspäckad dag då vi åkte till Växjö och hämtade hem vår nya barnvagn. Ett rymdskepp till barnvagn kan jag ju tillägga. Än så länge ger både vi och Adam den tummen upp. Idag blir det lite lugnare. Bara familjemys. Börjdae dagen med hotellfrukost och promenad i vackra Kalmar slottspark och när Adam snart vaknar blir det en liten cachingrunda i solen. Sköna söndag!

Kommentarer
Postat av: Inga Magnusson

Måste in här o kolla om sambo och /eller bebis har anlänt. Bra att de kom i rätt ordning, sambon först!

Läser om caching. Har inte träffat en enda cachare förut, men nu är ni olösligt tre stycken på bloggen, du, Soffie och Mia.

Ha det gott! Skönt att du inte är ute i Sandy.

Svar: Haha, ja visst är det! Drygt en vecka kvar nu, spännande. Får se hur punktlig den lille är!
Tror att geocaching blivit rätt stort de sista åren i och med att de flesta idag har en smartphone. Då har man ju GPS och det finns flera bra gratis-program att ladda ner. Vi började för fyra år sedan, glömde bort det ett par år och sen tog det fart när vi väntade Adam. Ett roligt sätt att se och uppleva nya platser. Och extra kul tror jag det blir sen när barnen blir större och mer delaktiga. För vilken unge gillar inte skattjakt?! :)
Landkrabba

2012-10-30 @ 12:02:29
URL: http://Inga.blogg.se
Postat av: Inga Magnusson

Asch det skulle inte stå olösligt där i minkommentar utan plötsligt. iPaden stavar som den vill!

2012-10-30 @ 12:05:17
URL: http://Inga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0