Den bästa stunden på dagen

 
Den bästa stunden på dagen är när jag får gå och lägga mig bredvid den här lilla blöjrumpan. Adam vaknar fortfarande på kvällen när han sovit en halvtimme eller två. Att få honom att somna om i sitt rum tar timmar och han är ledsen, gråter och skriker helt förtvivlat. Om vi istället bär in honom till vår säng somnar han om på under en minut. Alla nöjda, alla glada. Vart och hur man sover är inte så viktigt, bara så många som möjligt får sova så bra som möjligt! 

Kommentarer
Postat av: Maria

Vår lilla tjej har sovit bra i sin egen säng sen hon föddes men hon sover i vårt rum. Nu på sistone har hon dock vaknat på nätterna och då fått somna om mellan oss. Inatt har jag dock inget minne av att jag lagt henne hos oss var helt hundra på att maken gjort det men jag minns att han tröttnade på hennes sparkar och la tillbaka henne igen. Tror jag börjat gå på autopilot på natten ;)

Svar: Ja, visst gör man det. Många gånger har jag undrat om Adam gått själv in till vår säng ;) Han sov alltid själv tills han var knappt ett år, då började han vakna på kvällarna. Sen sov han hos oss i två månader tills han en kväll bara sådär sov gott i sitt rum igen. Sov där ett par tre månader och för cirka två månader sedan så började han vakna på kvällen igen. Ingen av oss har velat eller orkat ta den fighten, det känns inte så viktigt vart han sover. Huvudsaken är att alla är nöjda och glada och jag tror att det här kommer "gå över" av sig själv igen.
Landkrabba

2012-10-11 @ 22:50:00
URL: http://eninvanaretillibyn.blogg.se
Postat av: Inga M

Vilken fin bild på sonen! Låter som ett helt ok arrangemang, det handlar mest om att ha hyfsat rymlig säng.

Svar: Ja, vi har en 180säng så det funkar bra, speciellt när sambon är på jobb haha! ;) Spjälsängen till liten i magen är av en sådan modell att man kan ta bort ena sidan. Så om h*n också blir en liten gosegris som vill sova hos mamma och pappa så bygger vi ihop den med vår säng tills liten kan försvara sig mot storebror :) Men Adam var runt ett år när han började sova hos oss, det går i vågor.
Landkrabba

2012-10-12 @ 05:30:55
URL: http://inga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0