Tårta till ettåring


Adams sexveckorstårta

Om bara några veckor fyller Adam år. Ett helt år! Och självklart funderar jag på vad vi ska göra för tårta. Det är ju bara att inse att jag inte kan trolla med knäna och göra något häftigt bakverk i sugarpaste. Det känns som om alla är så duktiga på att baka just nu. Alla fixar med cupcakes, tårtor, macarones och grejer. Själv bakar jag kolasnittar och citronmuffins.

Så tårta då. Frågan är hur högt man ska lägga ribban. Han är ju ett junibarn och finns det något godare i juni än jordgubbar? "Räcker" det med en vanlig gräddtårta? Själv är jag född i februari och jag var så avundsjuk på sommarbarnen som fick färska bär på sina tårtor. På 80-talet fanns det ju inte färska bär året om direkt... Men om vi börjar med gräddtårta i år så kan vi ju avancera nästa år?!

Kommentarer
Postat av: ottilia

Tänk inte så mycket på vad alla andra gör. Just nu är det inne med att man ska vara bullmamma och vad passar inte bättre då med en klassisk gräddtårta överröst med bär? I stället för att vara huslig och göra allt som är på mode just nu så var på modet och gör sommarklassikern. :)

Lycka till!

2012-05-18 @ 21:50:44
URL: http://bloggarnerivikt.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0