Bornholm, hit återvänder vi!



Igår kom vi hem från vår lilla tripp till Bornholm. Vilken ö! Hit kommer vi återvända, det är en sak som är säker! Vi hade ju inte planerat särskilt mycket, tänkte att aktiviteter dyker nog upp när vi väl är på plats. Och mycket riktigt, dagarna bara susade förbi. Vädret har inte varit det bästa, det kan jag inte säga. Men det har varit uppehåll och med en schyst GoreTex-jacka klarar man det mesta.

Vi bodde på Gudhjems Feriepark i Gudhjem. En fin lägenhet på 55 kvadrat med alla bekvämligheter man kan tänka sig. Hade vi inte haft barn hade vi nog tagit in på olika B&B's och pensionat men det kändes skönt att ha en "bas" att utgå från, och komma tillbaks till. Resesängen stod uppfälld i det ena sovrummet, kylen var fylld, leksakerna utspridda över golvet. Skönt att slippa plocka ihop allt varje morgon. Skönt att kunna vara sin "egen" och laga mat när man vill och det passar.

Dagarna har vi fyllt med utomhusaktiviteter. Vandring. Geocaching. Turistande. Inga krav, inga måsten. Tagit dagen som den kommit och planerat utifrån väder och vind. Det kommer nog komma mer inlägg om Bornholm och vad vi gjort, delar upp det lite. Hoppas er vecka varit lika bra som vår?!

Kommentarer
Postat av: Linda

Låter underbart! Nu längtar jag ännu mer till vår cykeltur runt bornholm i sommar.:)

2012-06-02 @ 14:02:29
URL: http://svartvitkatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0