Från ett högre perspektiv

 
Veckorna går. Vecka 30. Magen börjar bli stor och rund och sådär alldeles lagom. Jag ser inte längre bara lite småfet ut samtidigt som den inte är ivägen. Skorna knyts utan problem, jag fastnar inte i dörröppningar. Tiden har gått så fort. 30 veckor har passerat. Tio kvar. Vissa dagar undrar jag vad vi gett oss in på. Ett barn till. Andra dagar känns det så naturligt. Ett barn till. Och så finns det de dagar då jag mest bara känner för att gå runt och vara sådär lite mysigt gravid i tid och evighet. Hittills har jag haft tur med mina graviditeter. Inga krämpor, ingen värk, inga cravings. Hoppas de resterande tio veckorna flyter på lika smärtfritt. Även om tiden gärna får gå lite långsammare!

Kommentarer
Postat av: Inga Magnusson

Det blir säkert en lugn och fin fortsättning på din graviditet! Det brukar ju vara den första tiden som är jobbig med illamåenden och så. Undrar varför naturen har ställt till det så förresten? Det finns ingen logik i att en gravid kvinna ska gå omkring och må illa. Det fyller liksom ingen biologisk funktion.
Ha en bra söndag nu med födda och ofödda barn!

2012-08-26 @ 05:26:58
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Tweety

Fin gravid mage, är du nu redo att snart bli 2 barn mamma? Kramen

Svar: Redo och redo, tja, jag undrar fortfarande vad jag gett mig in på ;) Brukar inte fundera så mycket på hur saker och ting kommer bli, tar det hellre som det kommer. Hoppas i alla fall att ha mannen hemma några av de första veckorna. När Adam var nyfödd åkte han på jobb första gången när Adam var fem veckor, det var rätt "lagom".
Landkrabba

2012-08-26 @ 18:33:05
URL: http://tweety26.wordpress.com
Postat av: Tweety

Det är nog bara så att när väl barnet tiitar ut, så blir man bara redo ;-)kram

2012-08-26 @ 18:48:16
URL: http://tweety26.wordpress.com
Postat av: Linda Claesson

Jättefin mage! Härligt att du mår så bra. :)

2012-08-27 @ 09:11:00
URL: http://svartvitkatt.blogg.se/
Postat av: Sandra

Härligt att du mår så bra! Jag längtar något oerhört tills att det blir sambons och min tur. Vi planerar inte bäbisar riktigt än (om det nu är något man planerar) men inom en överskådlig framtid hoppas vi kunna starta babyverkstad:)

Ha det gott!
Kramar

2012-08-29 @ 20:53:52
URL: http://fjarilslatt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0