Till Adams garderob

Adams garderob fylls på, sakta men säkert. Presenter varvas med mer eller mindre nödvändiga egna inköp. Min morbror och hans fru var på besök här om dagen och vi fick en fin body från Polarn & Pyret. Svart på framsidan, blå på baksidan, grön på höger arm och rosa på vänster. Mycket praktiskt för en som inte kan höger och vänster men som är bombsöker på styrbord och babord. Sambon har så kul åt mig. Han säger till exempel att jag skall titta åt höger. Jag tittar åt vänster. Han tillägger då kärleksfullt ditt andra höger älskling.



En affär som jag knappt varit inne i innan vi fick barn är KappAhl. Har inte tittat närmare på deras damsortiment men deras barnkläder är en klar favorit. Att det var 25% i hela affären den här veckan gjorde ju inte saken sämre. Ett par fodrade brallor och en tunn fleeceoverall fick följa med hem. 194 kronor gick det på. Det är ju löjligt billigt?!



Jag började ju inlägget med att skriva om mer eller mindre nödvändiga saker. Sakerna ovan är nödvändiga. Varma, mjuka och sköna kläder. Det är sådant som hör hösten till. Men vad säger ni om dessa mockasiner? Nödvändigt eller inte?


Zebror från H&M, stjärnor från Åhléns

Har mer och mer börjat använda bärsjalen så något varmt till fossingarna är nödvändigt. Om det varma till fossingarna behöver vara i form av zebror kan man ju diskutera men söta är de i alla fall! Och vi gillar djur i vår familj. Adam har en giraffsnutte, hundar på en filt, elefanter och krokodiler på en annan, en räv-speldosa, ett babygym med pingviner, en trippad elefant som vagnleksak, en ännu mer trippad bläckfisk i sin lekhöra, en orange älg... Ja, ni fattar. Barnkläder är så mycket roligare än kläder till mig själv just nu. Men när jag hyvlat bort de 15 kilo som jag siktar på så kommer det nog vara rätt najs att handla till mig med!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0