Färgglatt och varmt



Efter en promenad på en och en halv mil kände jag för något snabbt och enkelt till middag. För många år sedan läste jag ett recept på mjölkpaketet. Kräftpasta med paprika. Det har blivit en av mina absoluta snabblagade favoriter. Allt som behövs är två paprikor av valfri färg, en burk kräftstjärtar i lake och en burk paprika/chili creme fraice. Strimla paprikan och fräs medan pastan kokar. Blanda paprika och creme fraiche och låt puttra en stund. Tillsätt kräftstjärtarna och hetta upp. Snabbt, gott, enkelt, färgglatt och värmande!

Kommentarer
Postat av: Sanna -Mamma till Meja

nam nam du :)



Nä hahaha, Meja vaknar tyvärr mellan 1 eller två gånger per natt för matdags. Men igår fick hon en riktig slurp av välling och sov från åtta till fyra på morgonen. Det kändes otroligt bra, så nu ska vi köra enbart välling på kvällen :)



2011-11-17 @ 19:46:31
URL: http://sannis1987.blogg.se/
Postat av: Sandra

Åh vad gott det lät! Fungerar det som matlåda också?

2011-11-17 @ 20:36:04
URL: http://enlattarevag.blogspot.com/
Postat av: ENDENISE - Mamma till 2 i December

sv: Hej och välkommen in :D Tack så mycket för tipset!

2011-11-17 @ 21:25:32
URL: http://endenise.se
Postat av: Inga Magnusson

Det verkade inte så himla enkelt för mig som tänker långsamt när det gäller mat. Men absolut värt ett försök. Ikväll var jag verkligen sugen på skaldjur men det blir viltsoppa och risgrynskaka med hemgjord hallonsylt och vispgrädde. Efterrätten får jag dock stå över.

2011-11-18 @ 19:03:16
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0