Längtan

Jag tänker mycket på förlossning och barnafödande och jag kan förstå att mycket av det inte är så intressant för er läsare. Tidigare i graviditeten har jag inte tänkt så mycket på det. Har mest ryckt på axlarna och tänkt att ungen ska ju ut på något sätt... Juni har känts så avlägset. Enligt min baby-widget i mobilen är det 26 dagar kvar till beräknad födelse. Det är mindre än en månad. Det kanske inte är så avlägset ändå? Bebis kan likväl vara här om ett par veckor... Eller om sex.

I olika bloggar läser jag om graviditetskrämpor. Jag är fortfarande lika lyckligt lottad. Kan inte klaga på att det är särskilt tungt eller jobbigt. Visst, jag är inte så smidig längre men med en sambo som puttar på när gärsgårdsklättring och ålning under elstängsel bedrivs så funkar det rätt bra. Jag sälar mig fram och kommer dit jag skall. Även om jag pustar lite mer än vanligt.

Jag har ställt in mig på att gå över tiden. Jag är väldigt rastlös och om jag stirrar mig blind på den 11e juni kommer jag bli galen om den dagen passerar och ingen bebis kommer. Både sambon och jag är inställda på att det är den 19e det kommer ske. Vad vi grundar detta på vet jag inte. Morgonens kaffesump kanske. Det känns ändå overkligt att det är så nära nu. Men vi är redo. Efter helgens shopping har vi lite kläder i trista färger, ett paket blöjor och fina påslakan till spjälsängen. Resten får sambon köpa när Mini är här. Vi längtar nu. Jag vill ha bebisen här. Snart.

Kommentarer
Postat av: i min lilla lilla värld

Har du läst min berättelse? Min var över på 4 timmar =)

2011-05-17 @ 07:29:12
URL: http://saratilling.se
Postat av: Sanna -Blivande Mamma (3dagar kvar till BF)

Eller hur, sambon är helt insnörad i ett namn just för tillfället och jag sa det att det kanske är en Annie men det kan även vara en lovis som kommer ut. Man kan ju inte vara säker :) Precis UL är ju inte 100% några har man hört som har väntat ett visst kön köpt allt och sedan var det motsattkön :)



Överraskning är nog det bästa :) Men jääädrans vad det kliade i fingrarna igår. Ville veta, tjuvkikade men det var helt hopplöst att se könet på den :) Så vi får vänta :P

2011-05-17 @ 09:51:47
URL: http://sannis1987.blogg.se/
Postat av: lovisa

Hej har du en bra start på denna tisdag?:)



Just nu har du chans att vinna en valfri vara ex; badmode,jackor,skor,plånböcker,wctjackor och mkt mer från märken som ed hardy, converse, dior,mm,

anmäl dig här: http://lavitadilovisa.blogg.se/2011/may/vinn-valfri-vara.html#comment

2011-05-17 @ 10:16:14
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: anne

Man kan aldrig veta på förhand hur en förlossning blir, men bra är det om man har förstått vad som sker med kroppen och hur man själv kan komma att reagera. Visst, ungen ska ut och ut kommer den, men man kan påverka, om inte annat sin upplevelse av det hela genom att ha en viss förberedelse. För hur det än är, det är kvinnan som föder och folket runt omkring...de finns där och har koll på skeendet.



Men, att föda barn är det absolut häftigaste jag gjort, jobbigt som f-n men häftigt!

2011-05-17 @ 10:27:31
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Bodypalace

jag tycker det är intressant och då är jag ändå kille haha :P

2011-05-17 @ 10:42:27
URL: http://bodypalace.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0