En helg i paradiset

Jag kan inte se min blogg men det verkar som om andra kan det så förhoppningsvis "talar jag inte för döva öron..."

Helgen hos mor och far var toppen. Allt var sådär perfekt. Som om det nästan inte var på riktigt. Att få spendera tid tillsammans med mor och far, äta god mat och klappa på min lilla brorson. Ofattbart hur liten han var. Och då var han ändå en månad. Och han var heller ingen liten bebis när han föddes...

På fredagen snörade vi på oss promenadskorna och gick på tur med mor och far. Geocaching stod på schemat. Vi skulle finna vår ur-cache. Det var med den cachen allt började. Sambon såg för några år sedan ett inslag på Packat&Klart om geocaching där dom tog just denna gömma, belägen på den västligaste punkten på min hem-ö. Det var den som gjorde vi fick upp ögonen för detta som nu håller på att bli en stor hobby för oss. Mamma sa att hon hade packat ner några äpplen och vatten i ryggsäcken, när vi kom ut på klipporna dukade hon upp stora kräftsmörgåsar, vitt vin och cider. Älskade mamma!


Den gamla fyrvaktarbostaden belägen på öns västligaste punkt

Lördagen gick även den i geocachandets tecken då sambon och jag lade beslag på föräldrarnas bil medan de var på jobbet. Åkte över till stan och vandrade omkring där några timmar. Köpte baguetter och skaldjursröror och låg i gräset och smaskade. Det var som sagt löjligt perfekt.

Nu är vi dock tillbaks i Kalmar som även det är helt perfekt. Sol så långt ögat kan nå, extrapris på glass på ICA och den dryga timmes långa promenaden avklarades iförd shorts och linne. Lovely! En flintastek är inhandlad och när sambon öppnar sina blå efter sin lilla tupplur på soffan bär det av ner till parken för att grilla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0