Buffalowings

Det fartyg jag arbetade på tidigare trafikerade bland annat USA. Om ni frågar mig så var det bästa med de amerikanska hamnanlöpen att få åka upp till ett stort köpcenter, shoppa järnet och sen avsluta eftermiddagen på en köpcenterrestaurang med en korg habanerokryddade buffalowings och en aningen för stor frozen margerita. De kryddstarka kycklingvingarna i kombination med den lena blue cheese dipen och den nästintill obligatoriska brainfreezen efter att ha varit lite för glupsk med margeritan... Det var en bra landgång. Gamla sjömän vrider sig säkert i sina gravar men att vara sjöman idag är inte exotiskt. Allt man ser är industriområden i hamnar belägna i städernas ytterområden. Många gånger hinner man inte ens gå iland på grund av pressade tidsscheman och sömnbrist.


Schlurp...

Det blev middag idag inspirerad av dessa goda minnen. Minus margeritan då. Och blue cheese. Men jag måste faktiskt slå ett slag för Kavli's ädelost på tub. Ett helt okej substitut för ädelostälskande gravida kvinnor. Den stillar den värsta abstinensen. Jag blandade idag en dip på Lätt-Kesella, ädelost och svartpeppar och det funkade alldeles utmärkt! Men i juni ska jag äta den största ostbricka som skådats. Om man får äta ädelost när man ammar förstås. Det har jag inte kollat upp än...


Buffalowings med grönsaksstavar och ädelostdip

Kommentarer
Postat av: Sandra

Vad gott det låter kurr i magen!

2011-03-02 @ 20:44:54
URL: http://enlattarevag.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0