Pyamas?

Det här med bebisar är för mig ett ganska nytt område trots att Adam är tre veckor. Tre veckor?! Vart har tiden tagit vägen? Hur som helst. Jag funderar på det här med pyamas. Skall små bebisar ha pyamas när de sover? I vårat sovrum är det ganska varmt. Hela lägenheten ligger i söderläge så solen gassar hela dagarna. Huset är gammalt och gamla hus brukar ju vara svinkalla på vintern och äckligt varma på sommaren. Så även detta hus. Under den sista tiden har temperaturen i sovrummet varit på dryga 20 grader.

Vi har låtit Adam sova i bara blöja sen vi kom hem från BB i princip. Hade nog pyamas någon av de första nätterna hemma. När jag tar upp honom på natten är han inte kall. Appropå det, att ta upp den lilla sovvarma bebiskroppen på natten och känna hans lena kalufs mot halsen, vilken känsla! Men "ska" man ha pyamas?

Kommentarer
Postat av: Sanna -Mamma till Meja

Vi har pyjamas på Meja, hon sparkar av sitt täcke om det blir varmt eller så gnyr hon. Ibland är det kallt inne o ibland väldigt varmt. Kappalh har pyjamas med korta ärmar och ben.. :) Perfekt!



Men vad gott att han sov i natt iallefall, får hoppas på att han håller i det där. Går det inte att lägga över honom efter han har somnat? Gjorde så med Meja hon somna mellan oss men flyttade henne efter ett tag. :)



Svärmor prata också om liften att ha den i spjällsängen till o börja med. Men jag körde med en kudde som hon låg på jämnt och flyttade med den i ner i hennes säng. Men det är ju så olika, får hoppas på att han håller detta för eran skull :) lilltrollet :D

2011-06-28 @ 21:39:06
URL: http://sannis1987.blogg.se/
Postat av: Sara

Man SKA ingenting (regel nr.1 när man har barn!). Det man ska, är att göra det som känns bäst, för just er.

2011-06-28 @ 21:57:05
URL: http://musiksara.myshowroom.se
Postat av: anne

Våra barn är inte födda under varm årstid så jag har inte ens tänkt tanken att det skulle vara något måste med pyjamas...



Gör som du vill. Piper han så är det väl något, varmt eller kallt. :)

2011-06-28 @ 22:25:22
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Lotta

Vi har en varmblodig kille o använder inte pyamas varje natt men han verkar dock trivas att sova med något litet plagg på sig. Låter bra med de pyamasarna på KappAhl! Vi har tagit ett linnebody någon natt o sedan nu i den värsta hettan har han sovit i bara blöja.

Jag säger som någon annan sa det finns inga måsten man får göra som man själv känner. Även om man inte tror det så kommer du märks vad som är bäst, han säger ifrån om det är nåt han inte gillar!



Lycka till!

Lotta

2011-06-28 @ 23:48:31
URL: http://Www.Viktinfo.wordpress.com
Postat av: sanna

Jag har varit borta från bloggvärlden alldeles för länge, grattis till den lille! Vi hade inte pyjamas så mycket till Stina i början, men hon sov på oss, så hon fick ju värme via kroppskontakten hela tiden.



Du märker ju själv vad han mår bra av, det ju så varmt nu och man måste lita på att man gör rätt. :)

2011-06-30 @ 07:18:48
URL: http://tjockisresa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0